Sunday, October 19, 2008

teszvesz, nesze

Hihetetlen mérges vagyok. Megvettem -részben a szomorú aktualitásra való tekintettel- Albert Györgyi: Miért pont én? című könyvét.
Nagy boldogan olvasgatom (kicsit morbid ez a jelző), az önéletrajzi végét a fürdőkádban, de egyszercsak észreveszem, hogy mint a Pleasentville című filmben, üresek a lapok. Nem is egy. Ráadásul a végén. Szóval jól átbasztak. Meg is írtam az eladónak a következő levelet:

"Kedves Laci!
Az Albert Györgyi: Miért pont én című könyv, amelyet másfél hete postázott nekem, hibás. Hiányzik a 113. 115. 116 . 120. 121. 124. 125. 126. 128. oldal. Hihetetlennek tartom, hogy eladott egy könyvet, amiről elfelejtette megemlíteni, hogy a végét nem fogom tudni elolvasni.
A TeszVesz szabályzata így rendelkezik az eladásról:

"A termékleírásban mindenképp szerepelnie kell azoknak a termékkel kapcsolatos elengedhetetlen információknak, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a vásárló teljes képet kapjon az aukción meghirdetett termékről. Így például fel kell tüntetni, hogy a termék új-e vagy használt, milyen állapotban van, van-e sérülése, mennyit volt használva."

Azt gondolom, hogy a fenti oldalak hiánya mindenképpen a termék állapotát, sérülését, hiányosságát jelenti. Alapvetően azonban azzal van a baj, hogy mindenrről elfelejtett tájékoztatni- és nem tudom elképzelni, hogy véletlenül.
Legyen szíves értesíteni a helyzet ön által optimálisnak tartott megoldásáról.

Üdvözlettel
XY"

És mellékesen még a kurva annyát.
Elad egy könyvet, aminek a vége hiányzik. Bazmeg... Hungari!

2 comments:

Anonymous said...

A könyv maga legalább jó?

Anonymous said...

igazából szerintem nem nagy szám, de figyelembe véve, hogy egy beteg ember írta, nagyon tanulságos.