Thursday, April 3, 2008

Na utálom, ha egy dologról nincs semmi a neten a reklámot kivéve, ahol tájékozódni lehet, úgyhogy most virtuálisan papírra vetem a tapasztalataimat a Kilofitt nevű fogyókúrás termékről. Cinikusok, sztoikusok, és szkeptikusok nyálazzák be a virtuális ujjukat, és lapozzanak egy nagyot.

Szóval én kb 1 hónapja szedem ezt a kétfázisú tablettát, egyébként leértékelve vettem, mert a megvételt kövtően két-három hétre lejárt, de hát értelemszerűen sokkal előbb írják a lejárati dátumot biztonsági okokból, mint álltalában minden nem gyorsan romló élelmiszernél.
így aztán sokkal olcsóbb volt, és gondoltam, kipróbálom.

Nos, nem tudom, hogy a tablettáktól-e, vagy más okból, de valóban fogytam. Én már előtte is fogytam, nagyrészt stressz miatt (stressz-koplaló vagyok), tehát ez annyira nem volt újdonság, de azért mégis örültem neki. Lehet, hogy a tabletta nélkül is fogytam volna ugyanígy, vagy majdnem ugyanígy, ezt nem lehet tudni. Mondjuk nem túl nagy arányban, de én nem számítok már túlsúlyosnak, kb. 55, maximum 56 (valszeg annyi nem volt) kilóról indulhattam, és legfejjebb kettőt fogytam, de mivel most nem tudom mérni, ezért inkább a ruhákon látom, és abban, hogy fizikailag hogyan manifesztálódik ez rajtam. Viszont van egy olyan erős sejtésem, hogy a minusz rekordomon vagyok jelenleg. Ez olyan 54, 53.5-öt jelent. Néha már korábban is érintettem ezt a súlyt, aztán mindig visszamászott kb 55-56ra. Jó lenne, ha most nem.

Egyébként azt muszáj hangsúlyozni hogy az elmúlt hónapban elég keveset ettem, egyáltalán nem zabáltam, és nagyon ritkán ettem horror méretben szénhidrátokat, csokit, cukros üdítőt, vagy zsíros ételt. Ilyeneket amúgy sem szoktam, mióta kb. másfél éve hirtelen elkezdtem fogyni - akkor is csak annyit tettem, hogy se zsíros kaják, se szénhidrát, se cukor, nagyon szigorúan, és nagyon hatásos volt.
Ittam viszont rendszeresen a jól bevált zöld teát. Erre külön stratégiát kellett felállítanom, mivel a zöld tea ugye hajtó hatással van az emésztésre. Nagyon meggyorsítja a folyamatot, ezért miután reggel és este szedtem a tablettát, a zöld teát csak a kettő között ihattam, mert nem akartam, hogy kihajtsa belőlem a tablettát olyan gyorsan, hogy nem tudjon hatni.
Ebben a termékben egyébként van jód és króm is.
Ja és még annyi, hogy elég gyenge voltam másfél hónapja, mostanában valamiért szó szerint "gyengélkedem", jó lenne kivizsgáltatni, de erre most nincs alkalam, időm, de ettől függetlenül tisztában vagyok vele. Talán ez, meg a vastabletta is rendbetett valamennyire, amit szintén 1 hónapja szedek. A hangomon mindenképpen érzem a hatását, tuti. A béres-féle vastablettát szedem, ami ugyan elég drága, de legalább hatásos. Szerintem ha valaki fogyózik, ilyesmi, akkor figyeljen a vitaminok és a nyomelemek külön bevitelére, mert a hiánybetegségek gyakran sokkal kellemetlenebbek, mint a vélt vagy valós elhízás.

1 comment:

Anonymous said...

Én is szedtem, de semmit nem fogytam tőle. Egyetlen hatása volt: a nappali tabletta élénkített.