Tuesday, October 28, 2008

Érdekesen árulkodik a közszemléletről, a felelőtlenségről, és általában véve a magyar társadalom nemtörődömségéről a palcsó-baleset megítélése. Mindenki sajnálkozik, meghogy szegény fiúk így meg úgy. De könyörgöm. Mindketten tökrészegek voltak. Annyira, hogy állítólag nem is emlékeznek a baleset előzményeire és körülményeire. Most tökmindegy, hogy így van-e, hiszen nem tudom melyik a rosszabb: úgy ülni részegen kocsiba, hogy tudok róla, vagy úgy, hogy annyira részeg vagyok, hogy azt sem tudom, mit csinálni.
Tehát az isten szerelmére! Ezek balesetet okoztak, felelőtlenségből- és ezzel SENKI sem foglalkozik. Csak azért valószínűleg, mert nem tettek kárt másban. De ez meg csak a szerencsén múlt! Két hülyegyerek részegen szállt a kocsiba, akármi történhetett volna, és mindenki csak azzal van elfoglalva, hogy szegény! Bibis lett a feje!

Na ez a baj úgy általában a magyar szemlélettel. Ezt a cselekedetet a médiának, és a közvéleménynek nagyon súlyosan el kellene ítélnie, hiszen közveszélyes.


Azt már csak halkan merem megjegyezni, hogy mikor a Császár Előd 1997-ban (ha jól emlékszem) szintén befolyásolt állapotban balesetet okozott - szerencsétlenségére épp véletlenül meghalt valaki emiatt - akkor milyen hadjárat folyt ellene, gyakoraltilag azóta sem foglalhat el semmilyen komolyabb szerepet a magyar könnyűzenében, vagy a médiában. Pedig ugyanazt csinálta, mint most a Palcsó Tamás, és a kedves barátja, csak éppen kurvára nem volt ekkora szerencséje.

3 comments:

Anonymous said...

Császár Előd Shane 54 néven meglehetősen sikeres, nemzetközi szinten is ismert DJ lett. Mondjuk nincs a médiában, az igaz...

Anonymous said...

Lasse: tudom:) nem is állítottam, hogy nem az. csak hogy magyarországon ezzel - legalábbis széles rétegek, a nagyközönség előtt - elvágta magát.

Anonymous said...

Tökéletesen egyetértek, ezek miatt a kis felelőtlen fasszopók miatt nem kevés ember hal meg évente, általában a vétlenek, és most az egész ország szegény fiúkákat sajnálja, nevetséges.
a szomorú az egészben, hogy 1-2 év múlva vidáman vezethet az ilyen, pedig örökre el kellene venni a jogosítványát, még annak is, aki részeg sofőr mellé beül.
Amúgy Császár Elődnek van is valami műsora valamelyik csatornán, ha jól emlékszem.